Sävytyspalvelu

Ineoksen Instint- sävytysteknologiaa hyödyntävän sävytyspalvelumme avulla pystymme vain minuuteissa valmistamaan suuren määrän erilaisia värisävyjä, joiden tilaaminen voisi muutoin kestää useita viikkoja. Sävytyspalvelumme avulla pystymme myös auttamaan asiakkaitamme löytämään heille juuri oikean värisävyn. Ineoksen Instint-sävytysteknologiaa pidetään maailman johtavana gelcoatien sävytysjärjestelmänä, joka on käytössä yli 25 maassa ympäri maailman.

Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän valitsemansa värisävy soveltuu käyttökohteeseen, ja että voimme toimittaa heidän tarvitsemansa värisävyn mahdollisimman nopeasti. Yli tuhannen esiohjelmoidun värisävyn lisäksi pystymme yhdessä Ineoksen kanssa luomaan kokonaan uusia värisävyjä asiakkaidemme tarpeisiin sekä löytämään pieniä värinäytteitä analysoimalla asiakkaidemme antamaa värinäytettä vastaavan värisävyn.

Pystymme myös valmistamaan eri sävyisiä väripastoja, joita voidaan käyttää hartsien ja gelcoatien värjäämiseen. Myymme väripastoja myös erikseen.