Yritys

IMCD Finland Oy osti Oy Kokko-Fiber Ab:n liiketoiminnan syyskuussa 2020.

Oy Kokko-Fiber Ab on Stefan Brännkärrin Kokkolassa vuonna 1994 perustama perheyritys, joka on Suomen johtava lujitemuovien (tai kuitulujitettujen muovien) raaka-aineiden jälleenmyyjä. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, johon kuuluu Suomen suurimpia lujitemuoveja ja komposiitteja hyödyntäviä yrityksiä, joista merkittävimpänä asiakasryhmänä voidaan mainita venealan yritykset. Myymiämme tuotteita käytetään veneiden lisäksi muun muassa muoviovien, putkien ja säiliöiden, uima-altaiden, urheiluvälineiden sekä kuorma-autojen koppien ja perävaunujen valmistamiseen.

Olemme yrityksemme perustamisesta lähtien asettaneet asiakaslähtöisyyden keskeiseksi toimintaperiaatteeksemme. Käytännössä tämä näkyy siten, että olemme jatkuvasti pyrkineet laajentamaan ja kehittämään tuotevalikoimaamme ja varastoamme. Tämän johdosta voimme taata asiakkaillemme erittäin nopeat toimitusajat lähes kaikille tuotteillemme. Tuotevalikoimamme keskiöön ovat alusta lähtien kuuluneet Ineoksen (aiemmin Ashland ja Neste Polyester) komposiitit sekä Diabin kerroslevyrakenteet, joiden molempien eksklusiivisena jakelijana olemme toimineet Suomen markkinoilla jo useamman vuoden ajan. Tuotevalikoimamme keskiössä ovat myös erilaiset lasikuitulujitteet, kuten lasikuitumatot ja roving-tuotteet. Pyrimme myös koko ajan kehittämään tuotevalikoimaamme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Varastomme sijaitsee Kokkolassa, josta voimme helposti palvella Pohjanmaan rannikkoseuduilla sijaitsevaa yli 60 %:ia Suomen veneteollisuudesta. Olemme panostaneet paljon logistiseen osaamiseemme, minkä vuoksi pystymme auttamaan asiakkaitamme löytämään parhaat kuljetusratkaisut tilatuille tuotteille. Tässä myös Kokkolan toimivat logistiset yhteydet ovat tärkeässä roolissa. Vuonna 2016 avasimme myyntipisteen Porvooseen palvellaksemme tehokkaammin Etelä-Suomessa sijaitsevia asiakkaittamme.
Asiakaslähtöisenä toimijana haluamme asiakkaidemme voivan kääntyä puoleemme kaikissa osaamisalaamme kuuluvissa asioissa. Annamme myös mielellämme materiaaleihin ja niiden käyttöön liittyvää neuvontaa erilaisten lujitemuovi-projektien suunnitteluvaiheessa. Tähän meillä on erinomaiset valmiudet yli 20 vuoden kokemuksellamme lujitemuovien parissa.