Muut tuotteet

Muotin hoito

Irrotusaine

Irrotusaine auttaa ja helpottaa laminaattien irrotusta muoteista. Kovetuttuaan se muodostaa muotin pinnalle kovan, sitkeän ja ohuen kerroksen, joka ei tartu valmistettavaan kappaleeseen. Irrotusaine estää myös muotin vaurioitumisen ja pidentää sen käyttöikää.

TyyppiKuvaus
Zyvax Composite ShieldComposite Shield on Chemtrendin valmistama Zyvax-tuoteperheeseen kuuluva nestemäinen ja uudelleenkäytettävä irrotusaine. Soveltuu käytettäväksi lähes kaikkien hartsi- ja lujitemuovien irrottamiseen muotista. Myydään yhden ja kolmen litran pakkauksissa.
Irrotusfilmi FNC10FNC10 on Finnester coatingsin valmistama kertakäyttöinen irrotusfilmi.
FinishKare Blue Wax ja 1000PVahapohjainen irrotusaine, joka soveltuu erityisesti polyesteri- ja polyuretaanilaminaattien irrotukseen.


Puhdistusaineet

Tuotevalikoimaamme kuuluu Chemtrendin valmistama Zyvax Surface Cleaner -puhdistusaine, jota käytetään uusien ja käytettyjen muottien puhdistamiseen. Zyvax Surface Cleaner soveltuu myös erinomaisesti työkalujen puhdistamiseen. Myydään yhden ja kolmen litran pakkauksissa.

Suoja-aineet

Tuotevalikoimaamme kuuluu Chemtrendin valmistama Zyvax Sealer GP -suoja-aine, joka suojaa muottia laminoinnin muotille aiheuttamalta fyysiseltä ja kemialliselta rasitukselta. Myydään yhden ja kolmen litran pakkauksissa.